Dette er nyheter redaktøren har smakt den siste måneden (kan være fra hele 2024, eller kommende på neste slipp).

Musserende vin:

Rosèvin:

Rødvin:
I Sassi Rosso Conero 2023: Røde og mørke bær på nesen, noe stør, jordsmonn, urter. Den er fruktig med god syre, noe ung, lit kort. Saftig og grei vin. 86p

Øl og annet:

Subzero Hard Seltzer: Tropisk nese, eple, sitrus, ananas. Den er fruktig på smak, frisk og smakfull, fyldig. Trekk for søtningsmidlene som gjør den litt seig.



Jule Avec 9%: Fin nese med sjokolade, kaffe, mokka og mørk malt, karamell, frisk. Den er smakfull, tørr og strukturert, fint balansert, godt skum, sitter godt. Terningkast 5.

Stelliger Divum 19%: Den er kompleks og mørk på aroma, malt, kaffe, mokka, lett tørket frukt, lakris og krydder. Den er rik på smak, konsentrert, godt integrert alkohol, fyldig og godt skum, lang, tørr og varm utgang med mokka og lakris. En stor øl, mye smak og mange lag! Terningkast 5


Brennevin og annet:
Glenmorangie a Tale of Ice Cream: Kompleks og spennende nese med tydelig preg av vanilje, malt, fat, sødmefulle toner, moden hvit steinfrukt, appelsin, kokos, honning. Den er fruktig, rund, fyldig og sitter godt og lenge med et godt krydret preg og moden sitrus, hint av pepper i utgangen. Tydelig Glenmorangie på stil, dekadent, vaniljepreget og deilig. Vellykket! 90p
